Tjaa!

Jag har spatserat runt lite på stan med min kompis! Köpte inget hitta en hel del snygga grejer! Blandannat ett par jättesnygga solglasögon med vita bågar på åhléns bara 99:-!!! Jag och min andra kompis kanske ska åka till västerås o kolla lite, då kanske ja köper lite saker! De enda ja köpte va fika...mums.... äppelpaj med massa vanilsås! Visst det är inte jättebilligt att gå och fika men det är det nästan värt, de är så himla gott och mysigt. Jag måste verkligen gå och klippa mig nu för det öfrsta måste jag toppa mig men sen kan det ju vara kul att förnya sig lite så jag tänkte dra till med något riktigt snyggt! Kanske en ny hårfärg....! Jag ska fråga på frisören vad dem tror, dem vet ju vad dem pratar om så..!!! Visar sig men jag är verkligen helt såld på Paris Hiltons hår! Jag ska spara ut det så jag tänker aldrig klippa kort! VIll ha det där perfekta hollywood svallet! Här är några av mina favvo frillor!!
Paris HiltonParis HiltonLindsay LohanHilary Duff

Bilder från www.people.com


Mina gula och gröna favoriter

gult/grönt favoriter
Här är mina gula och gröna favoriter från
www.hm.com dem här färgerna ska jag verkligen satsa på ivår blandat med lite vitt, svart, grått och andra snygga färger! 

Inspiration från visningar

Alberta FerrettiPhillip LimAnna MilinaroPhillip LimMarc Jacobs
Bilderna är från
www.style.com

Jag har suttit och kollat på massa olika visningar på style.com man ser ju direkt vad våren handlar om, klänningar, vitt, grått, lager på lager. När jag kollade på Marc Jacobs visning så var det väldigt mycket "classy woman" enligt mig, mycket höga midjor, stilrent, skärp i midjan, han hade även med lite varierade färger som starkt gult, rött, blått men även där grått, svart och vitt. I lacoste's kollektion ingår det mycket ränder, färger, svart, vitt och grått. Nått jag såg mycket och minst en på varje visning var trenchcoaten, den är riktigt snygg. Den fanns i massa olika färger så som röd, gul, svart, vit, grå, silvrig m.m.

Vårmodet

Prickiga sandalerRandig omlottklänningPrickig scarfVäska från laredouteBlusKortärmad tröja från ellos

I år är det lite av 50-tals varning. Mycket volym och vida saker. Mönstret i år är prickigt, slipsränder, skjortränder och blommönster. Färgerna är marsipanpasteller, intensivt rött och fuchsia kalla pasteller. Materialerna är bomull, denim, linne, piké, satin, merinoull och mohair. Satsa på detaljer som manschetter, band, polokrage, knappar och bårder. Själv är jag helt såld på gulliga klänningar med blommiga mönster eller randigt i söta färger. Jag älskar den gröna färgen som det är nu i vår, ska köpa minst ett plagg i den. När det gäller accessoarer är det handväskor, scarfs, pärlor, breda och smala skärp och handskar. Jag ska investera en helt ny garderob med massa olika skor allt från svarta pumps till gulliga ballerina skor med blommor.


Sno Lindsays stil - grått so hott

Kortärmad tröja från ellosJeans från ellosVäska från laredouteSolglasögon från h&m











Pris för allt: 996,50:-   
riktigt billigt!!!

Grått är riktigt inne nu till våren så varför inte passa på att köpa in lite grått till garderoben. Du kan ju alltid kopiera Lindsay Lohans snygga stil här. Det blir så mycket roligare att handla kläder när man kan handla en hel outfit för samma pris som ett par jeans skulle kunna kosta!

Sno Lindsays stil

Vårmodet - love it!

Det här året ska jag satsa stort på klänningar! Det blir ju aldrig att man köper klänningar för ja menar, när skulle man använda den?? Det är väll bara använda den eller hur! Men nu till våren och sommaren är det små söta klänningar och skor som gäller för mig!!

Jag har tjuvkikat på vårmodet OMG love it, jag verkligen älskar klänningar och små söta skor. In med klänningen ut med jeansen! Jag kan verkligen sitta i timmar och bara kolla in alla söta klänningar och skor. Jag fastnade för den här klänningen och skorna från laredoute, vill ha!! Då är det bara tjäna ihop 1108:- för det är vad det kostar.



 Vill ha!193882-2

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg jag kommer skriva om mode och skönhet men du kommer nog kunna hitta annat också!

Ha det bra!
/Linda